Imu kopūstą, 1 morką ir 1 obuolį. Puikios salotos iš paprastų ingredientų: receptas per 5 minutes

Sveikos mitybos kultūros populiarumas įgauna pagreitį. Tai puikus judėjimas, padedantis daugeliui žmonių visame pasaulyje. Faktas yra tas, kad sunku pradėti valgyti vien sveiką maistą. Dabar žmonės turi didelę bendruomenę, kuri palaikys ir padės.

Tuo pačiu verta išmokti atskirti tinkamą mitybą nuo netinkamos mitybos. Yra daug niuansų, kuriuos reikia išmokti atskirti sveiko maisto kultūroje.

Pavyzdžiui, valgyti kopūstus sveika, nes daržovėje yra daug vitaminų ir skaidulų. Norime rekomenduoti skanių, sveikų kopūstų salotų receptą.

Ingredientai:

  • Pekino kopūstai – 150 g;
  • Svogūnų laiškai – pora;
  • Morkos – 1 vnt.;
  • Obuolys – 1 vnt.;

Užpilo ingredientai:

  • Grietinė – 4 šaukštai;
  • Citrinų sultys – 2 šaukštai;
  • Druska – 1/3 šaukštelio;
  • Garstyčių pupelės – 1 valgomasis šaukštas.

Gaminimo procesas:

Smulkiai supjaustykite kopūsto lapus, nuluptas morkas ir obuolį supjaustykite stambia tarka. Sumaišykite daržoves ir vaisius salotų dubenyje.

Smulkiai supjaustykite žalius svogūnus ir suberkite į salotas. Padažui sumaišykite grietinę su citrinos sultimis ir garstyčiomis, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Šiuo padažu pagardinkite salotas ir sumaišykite ingredientus.

Vietoj grietinės padažui galite naudoti graikišką jogurtą. Pasirodo sveikos salotos, kurios ruošiamos ir iš Pekino, ir iš baltųjų kopūstų.

 

Visos teisės saugomos ©2024 | Kopijuoti turinį be raštiško sutikimo griežtai draudžiama.